Businessclub NBO heeft

de wind in de zeilen

Activiteiten

Onderstaand vindt u een overzicht van komende activiteiten: 

 

Verhinderd?

Binnen 48 uur afzeggen

U heeft zich op gegeven voor een activiteit maar bent verhinderd dan dient u dit uiterlijk 48 uur voor aanvang activiteit te doen. Dit geldt ook voor het aantal opgegeven personen. Mocht iemand die u heeft opgegeven niet mee kunnen, laat dit dan tijdig aan ons weten.

Heeft u zich niet op tijd afgemeld dan ontvangt u een factuur voor de gemaakte kosten.Jaargang 2018

Bijeenkomst met schrijver Coen Vermeeren: 9/11 is gewoon een complot - 20-11-2018

Coen Vermeeren: 9/11 is gewoon een complot.

De aanslagen van 9/11 veranderden de wereld compleet. Er volgden oorlogen met vele doden, onze vrijheden en privacy werden ingedamd en iedere dag vinden aanslagen plaats. Vijftien jaar na 9/11 worden steeds meer kritische vragen gesteld over de officiële complottheorie. Op dit moment denkt meer dan de helft van de Amerikaanse bevolking dat hun regering op het gebied van 9/11 iets te verbergen heeft.
Coen Vermeeren zet de belangrijkste complottheorieën helder en overzichtelijk op een rijtje. Het is hoog tijd om in discussie te gaan over de officiële uitleg. Coen Vermeeren is wetenschapper, filosoof, musicus en schrijver. Op dit moment is hij het Hoofd van de Studium Generale in Delft. Hij kreeg landelijke bekendheid met zijn boek "Ufo's bestaan gewoon". Coen wil vooral de feiten laten spreken en stelt daarvoor de benodigde ongemakkelijke vragen.

Lees meer »