Businessclub NBO heeft

de wind in de zeilen

De NBO

Businessclub NBO is een actieve club voor ondernemers uit de Overbetuwe(vandaar ook het kaartje van deze regio in ons nieuwe logo) Wij organiseren leuke en zakelijk interessante activiteiten met als doel de samenwerking en zaken doen in het algemeen tussen de leden te bevorderen. Zo'n 13 jaar geleden is de club gestart onder de naam 'De Schalm', genoemd naar het bedrijventerrein in Andelst. Met de groei van het ledenaantal, ook uit andere plaatsen, werd besloten de naam te wijzigen naar HAZ (Herveld, Andelst, Zetten). Maar ook deze naam is ingehaald door de tijd.

Wij richten ons namelijk op de gehele Overbetuwe. In 2015 is de naam nogmaals gewijzigd. De nieuwe naam is NBO (New Business Overbetuwe). Deze naam is zeker treffend voor de club. Zowel qua gebiedsaanduiding als ook de visie die we hebben op zakendoen in de regio. Onder 'New Business' verstaan we namelijk het genereren van nieuwe zakelijke contacten, gebruik maken van elkaars netwerk en expertise en uiteindelijk het daadwerkelijk gunnen van werk aan collega leden. 
 

Bent u ondernemer en gevestigd of woonachtig in de Overbetuwe? Dan nodig wij u graag uit om eens kennis te maken met de NBO. U kunt zich via de website aanmelden of een email sturen naar secretariaat@bcnbo.nl. Wij heten u dan van harte welkom tijdens een van onze activiteiten.